Den nye styreleder introduserer seg

Hei alle sammen

IMG_1508

Jeg ble på årsmøte valgt til å leder styret av Ryvingensvenner i året som kommer. Jeg synes det er en veldig stor ære – og ikke bare litt skremmende – å få overta etter Harald. Jeg håper at jeg kan bidrar til en vel fungerende forening.

Min visjon for venneforeningen er at vi får det til å øke aktiviteten og bruken av båten. For min del satser jeg på fellesturer som jeg tror er en veldig god måte å skape et enda bedre miljø.

Jeg håper vi klarer  å få det i år bedre til at onsdagsseilaser skjer og at vi får seilet masse. For å få det til satser vi på at tilgangen til båten for skippere blir lettere enn før –  og selvfølgelig at vi får flere skipper.

Jeg gleder meg til sesongen.

Per

This entry was posted in Aktuelt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply