Aktiviteter

Programmet som settes opp for året blir satt opp etter hva medlemmene ønsker og tilgang på skippere.

Er det noe du savner? Kom gjerne med turforslag!

April/Mai: VÃ¥rdugnad

Vi starter med å ta ned stillaset tidlig i april. Så har vi dugnadshelg hvor Ryvingen er på slipp på Isegran. Så følger flere dugnadsarrangementer for å gjøre skøyta seileklar for sesongen. Deltakelse på dugnad forutsetter at man kan booke Ryvingen gjennom sesongen.

Pinsehelgen: Sail Isegran

Sesongen får en knallstart med deltakelse på Sail Isegran, også kjent som «vårens vakreste eventyr». Her samles skøyter for regatta og sosialt samvær. Program og mer informasjon finner du etterhvert på seilasens egne hjemmesider http://sail.isegran.no/

Familievennlig
Maks antall deltakere: 10

Mai/juni: Seiltrening

Vi vil gjennom sesongen ha noen kveldsseilaser i Oslo med fokus på seiltrening. Her kan man bli med når man har lyst, og disse turene er gratis for medlemmer.

Mai/juni: Barneturer

Dette er spennende turer for barn, hvor målet er mestring av elementær sjømannskap og glede av å være på skøytetur!

Turene vil bli arrangert etter forspørsel. Hver pode må stille med en foresatt, og har ansvar for å passe på sin foresatt slik at de deltar aktivt med i lærlingen.

Ta med redningsvest (vi har noen om bord) og kokepølser m/tilbehør og drikke så blir det en matbit på begynnelsen av hvert tokt. Turene starter kl 17 ved Dronningen

Maks antall deltakere: 10 barn

Sommerferien: Ukesturer

I sommerferien er det kun anledning for å booke Ryvingen for hele uker fra lørdag til lørdag. Skøyta går en lang runde og de ulike gruppene avtaler sted for mannskapsbytte. Noen velger å delta på SSCAs samseilas, der flere skøyter drar på tur sammen.

August: Hollenderseilasen

I slutten av august drar vi til Son for å delta på Hollenderseilasen. Denne tradisjonsrike seilasen er Norges nest største regatta for tur- og havseilere. Vi stiller til start i skøyteklassen, og vi skal selvsagt vinne denne! Les mer på KNS sine sider.

Ikke barnevennlig
Maks antall deltakere: 8

September: Toddyseilasen

Toddyseilasen markerer avslutningen på sesongen til SSCA, og blir som regel avslutningen på Ryvingens sesong. Lørdagen er det regatta, med sosial samling etter målgang. Det konkurreres om å lage den beste toddyen, og vi skal selvsagt vinne både regattaen og toddykruset!

Barnevennlig
Maks antall deltakere: 10

Oktober: Arisholmen

Årets siste tur er en uformell regatta hvor vi har base ved Arisholmen på Hvaler.

Oktober/november: gjør klar for vinteren

Skøyta skal dekkes til med presenning og skal gjøres klar for vinteren. Vi avtaler dugnadshelger.

Hva er en vennetur?

Venneturene er arrangert av venneforeningen for medlemmene, hvor det betales inn en mindre deltakeravgift. Det er åpent for alle å delta, og man må gjerne verve andre som har lyst til å være med:)

Legg igjen en kommentar