Fellesturer med Ryvingen i 2013

Hei alle sammen
Her kommer en oversikt over årets fellesturer med Ryvingen. Nytt for i år er at vi vil delta på en rekke av Seilskøyteklubben Colin Archer sine regattaer og fellesseilaser.

18 – 20. mai        Sail Isegran

Sesongen får en knallstart med deltakelse på Sail Isegran, også kjent som «vårens vakreste eventyr». Her samles skøyter for regatta og sosialt samvær. Denne seilasen har 10-årsjubileum i år, og det ryktes at det blir en uforglemmelig fest i båthuset om kvelden. Program og mer informasjon finner du etterhvert på seilasens egne hjemmesider http://sail.isegran.no/

Ryvingen vil ligge ved Isegran til seilasens start, så vi møter opp i Fredrikstad, og seiler den hjem til Dronningen på mandagen.

Familievennlig
Maks antall deltakere: 10
Deltakeravgift: 450kr for voksne. 250kr for barn(under 16)

14 – 16. juni        SSCA Regatta

Vi vil i år delta på SSCA sin regatta i Horten 14-16 juni. Denne regattaen er SSCA sin seriøse seilas. Denne ble først gang avholdt i 2008 og har etter det blitt en årlig regatta. Selve regattaen er på lørdagen med påfølgende arrangement på brygga.

Maks antall deltakere: 8
Deltakeravgift: 550kr for voksne. 350kr for barn(under 16)

6 – 21. juli            SSCA samseilas

I samseilasen seiler vi på langtur sammen med andre skøyter, og er en familievennlig og veldig hyggelig seilas. Det er mange som er på tur sammen, og det sosiale er i fokus. Vi legger opp til at man kan mønstre på og av underveis, og at man betaler per dag man deltar. Les gjerne rapport fra fjorårets samseilas på SSCA sine sider.

Familievennlig
Maks antall samtidige deltakere: 8
Deltakeravgift: 350kr per døgn

19, 26. august og 2. september                  Barneturer

Dette er spennende turer for barn, hvor målet er mestring av elementær sjømannskap og glede av å være på skøytetur!

Turene vil bli arrangert over 3 mandager, hvor hver dag vil ha et eget tema. Hver pode må stille med en foresatt, og har ansvar for å passe på sin foresatt slik at de deltar aktivt med i lærlingen.

Ta med redningsvest(vi har noen om bord) og kokepølser m/tilbehør og drikke så blir det en matbit på begynnelsen av hvert tokt. Turene starter kl 17 ved Dronningen

Maks antall deltakere: 10 barn
Deltakeravgift: 150kr per barn(per tur)

24 – 25. august                  Hollenderseilasen

I slutten av august drar vi til Son for å delta på Hollenderseilasen. Denne tradisjonsrike seilasen er Norges nest største regatta for tur- og havseilere. Vi stiller til start i skøyteklassen, og vi skal selvsagt vinne denne! Les mer på KNS sine sider.

Ikke barnevennlig
Maks antall deltakere: 8
Deltakeravgift: 450kr

6 – 9. september              Skagentur

Vi vil i september ta en liten svipptur over til Skagen. Det legges opp til en hyggelig og opplevelsesrik seilas. Dette er ikke noen familietur.

Maks antall deltakere: 8

Deltakeravgift: 600kr

20 – 22. september         Toddyseilasen

Toddyseilasen markerer avslutningen på sesongen til SSCA, og blir også avslutningen på Ryvingens sesong. Lørdagen er det regatta, med sosial samling etter målgang. Det konkurreres om å lage den beste toddyen, og vi skal selvsagt vinne både regattaen og toddykruset!

Barnevennlig
Maks antall deltakere: 10
Deltakeravgift: 450kr for voksne. 250kr for barn(under 16)

Onsdager            Seiltrening

Vi vil gjennom sesongen ha onsdagsseilaser med fokus på seiltrening. Her kan man bli med når man har lyst, og betaler for hver gang man deltar.

 

Er det noe du savner? Kom gjerne med turforslag!

 

Påmelding gjøres på facebook eller ved å sende en mail til martinbrox@hotmail.com
Det er «førstemann til mølla» som gjelder.

 

Hva er en vennetur?

Venneturene er arrangert av venneforeningen for medlemmene, hvor det betales inn en mindre deltakeravgift. Det er åpent for alle å delta, og man må gjerne verve andre som har lyst til å være med:)

Med vennlig hilsen

Martin Brox

For styret i Ryvingens Venner

Legg igjen en kommentar